Al onze evenementen gaan (voorlopig) niet door. Wanneer er meer duidelijk is zullen wij bekendmaken welke evenementen wanneer doorgaan. Het restaurant is voorlopig gesloten maar wij zullen in het weekend voor afhaal open zijn, lees daarover hieronder meer! Ook gebruiken we de tijd om het gebouw en ons terras de nodige likjes verf te geven, bij te spijkeren en zomerklaar te maken.

HET AFHAAL - EXPERIMENT:
Onze lekkerste huisgemaakte snacks en frieten, cakes en ijsjes, hapjes en boordjes en uiteraard ons bekende verrassingsmenu bieden wij tijdelijk aan in afhaalvariant. 
Zo kunnen jullie ons door deze moeilijke tijden helpen terwijl je geniet van een lokale en huisgemaakte afhaalmaaltijd! 

 

Ons afhaalloket is open op:

Vrijdag 12:00 - 20:00

Zaterdag 12:00 - 19:00 

Zondag 12:00 - 18:00 

P.S. Geef ons van te voren een belletje voor het verrassingsmenu! We houden zoals altijd rekening met dieetwensen en allergieën, maar nu ook met jou keuken en opwarm mogelijkheden! Het menu kost €25,-, mensen met cruciale beroepen krijgen €2,50 korting!

DE OMGEKEERDE POF:

Ook herintroduceren we de omgekeerde pof! Koop deze pof voor jezelf of iemand anders, je kiest zelf de waarde. De waarde geld als tegoed voor wanneer wij onze deuren weer mogen openen! Voor het verkrijgen van een omgekeerde pof, kun je ons mailen!

HONGERIGE WORMEN: 

De recent gebouwde wormenbak is gevuld met wormenvrienden en die hebben honger. Nu wij niet genoeg keukenafval produceren hopen we op jullie hulp! Neem een frisse neus en wandel met je keukenafval naar onze wormenbak! Onze wormen houden van schillen, groenten, fruit, koffiedik en eierschalen. Maar ook kleine stukjes gescheurd karton en eierdozen gaan er bij hen in als zoete koek. Let wel op dat het karton geen plastic laagje heeft. Citrusschillen zijn ze niet zo dol op. Wanneer de wormen het afval hebben omgetoverd in compost, verdelen we dit onder de buurtbewoners die mee hebben gedaan!

Als laatste wensen wij jullie ongelofelijk veel liefs en sterkte toe! We zijn allemaal hard geraakt, maar samen komen we hierboven op!

Hopelijk tot heel erg snel,

Team Elixer