Wil je met een groep langskomen bij Elixer? Wij hebben ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en diners en kunnen (kook)workshops aanbieden. Binnen hebben wij plek voor maximaal 50 gasten. We beschikken over meerdere tafel opstellingen om de perfecte setting te creëren voor een tal aan gelegenheden. Er zijn verschillende ruimtes binnen en buiten. De grote zaal verhuren we vanaf €50,- afhankelijk van welke faciliteiten er gebruikt worden. De kleine vergaderruimte met keuken verhuren we voor €25,- per uur. We beschikken over een bioscoop scherm, geluidsinstallatie, silent disco headsets, beamer, flip-over en meer.

Om een idee te krijgen wat qua eten mogelijk is kunt u de opties hieronder bekijken. Drankjes kunnen afgekocht worden in munten, met een open bar of omzetgarantie. 

GROEPEN BIJ ELIXER 

UCRO8925.JPG

BORREL - € 15.00 p.p.
1 welkomstdrankje (met of zonder alcohol) p.p. 

2 drankjes (wijn, bier of fris) p.p.
4 hapjes p.p.

BORREL MIX - €50,- (voor circa 8-10 personen)

Een mix aan gefrituurde en koude hartige hapjes van eigen hand. 

LUNCH BASIS - €15,00 p.p.

Een vegetarische soep met brood en twee verschillende soorten sandwiches p.p.

 

LUNCH LUXE - €25.00 p.p.

Vooraf een soepje, gevolgd door schalen met o.a. groenten uit de houtoven, salades, brood met diverse dips, onze eigen groente pickles en vleeswaren en vis. Daarna koffie en/of thee met friandises. 

2CHEFS 3-, 4- of 5-GANGEN VERRASSINGSMENU

3 gangen voor €37,50, 4 gangen voor €42,50 en 5 gangen voor €46,50


Laat je verrassen, door de kookkunsten van Elixers 2 chefs! Zowel, met of zonder vlees of vis, geheel vegetarisch of veganistisch: alle opties zijn bespreekbaar.

 

Aangezien we werken met lokale kleine producenten, we altijd moeten afwachten wat de jagers schieten of de vissers vangen, stellen wij aan de hand daarvan ons menu samen. Daardoor blijft het zelfs voor ons een leuke verrassing wat we voor jullie mogen koken! 

Ook bieden wij een bijpassend dranken arrangement voor €6 p.p. per gang. De rest van de drankafname geschiedt op nacalculatie, kijk verder op onze website voor de drankprijzen of om een idee te krijgen van wat en waarmee wij zoal koken.

DAGHAP - €17,50 p.p.

Onze dagspecial; vega, met vis of met vlees.

Voorbeelden van opties met eten:

Schermafbeelding 2020-09-03 om 18.49.08.
Schermafbeelding 2020-09-03 om 18.54.56.