Wil je met een groep langskomen bij Elixer? Wij hebben ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en diners. Daarnaast kunnen wij (kook)workshops aanbieden. Er zijn verschillende ruimtes binnen en buiten, die we op allerlei manieren kunnen inrichten om de perfecte setting te creëren voor een tal van gelegenheden.

Binnen hebben we ons restaurant, een grote maar knusse zaal en een kleine vergaderruimte met keuken. De grote zaal kun je huren vanaf €50,-, de kleine vergaderzaal vanaf €25,-. Buiten hebben we een gezellig terras, een weids grasveld met picknickbanken en een kas die open en dicht kan.

Er is bij Elixer veel mogelijk. Wil je een vergadering organiseren? Wij beschikken over een beamer en flip-over. Een verjaardagsdiner? Laat je verrassen door onze chefs met een meergangenmenu. Zin in een feestje? Wij hebben silent disco-headsets een geluidsinstallatie. Wil je een presentatie geven? Je kunt gebruik maken van ons bioscoopscherm. Wil je zelf aan de slag? Informeer naar onze workshops! In voor een borrel? Geniet op het terras van een koud biertje en bitterbal. Op een kleedje in het gras picknicken? Bestel bij ons je goedgevulde picknickmand! 

Afhankelijk van je wensen is het mogelijk om te borrelen, dineren of vergaderen  op basis van een vaste prijsafspraak of open bar met nacalculatie. 

GROEPEN BIJ ELIXER 

LUNCH

Lichte lunch - €15,00 p.p.
Een vegetarische soep met brood en twee verschillende soorten sandwiches.

Luxe lunch - €25,00 p.p.

Een soepje dat wordt gevolgd door schalen met o.a. houtovengroenten, brood met diverse dips, pickles, vleeswaren en vis van eigen hand. Daarna koffie en thee met friandises.

Verrassings-lunchmenu - €32,50 p.p.
Laat je door onze chefs verrassen met een tweegangenmenu. Geniet van een voor- en hoofdgerecht of van een hoofd- en nagerecht!

BORREL

Borrel en Bijt - € 15,00 p.p.

Een welkomstdrankje,  huisgemaakte hibiscuspunch, twee drankjes (pils, wijn of fris) en vier hapjes.

Bijt - €50,00

Een mix van gefrituurde hapjes van eigen hand voor 8-10 personen.

PICKNICKMANDEN
Deze manden zijn perfect geschikt voor tijdens een wandeling, bij ons op het veld of thuis. Weersafhankelijk zorgen wij voor de juiste inhoud en vullen we de mand met lekkernijen, een kleedje en servies (€20,00 borg). De manden kosten allen €50,00 en kunnen naar believen worden aangevuld en uitgebreid.

Klassiek

Brood van zorgbakkerij Iambe, diverse dips, twee soorten salade, hartige hapjes, een fles wijn of hibiscuspunch, een fles (bruis)water. Als lunch voor twee of borrel voor vier.

Date & Eet

Brood van zorgbakkerij Iambe, diverse dips, flatbreadchips, soep en salade, vis of vlees, houtovengroentes en een zoetigheid voor erna. Perfect als lunchmenu voor twee personen.

Borrelmand

Brood van zorgbakkerij Iambe, diverse dips, flatbreadchips, huisgemaakte frituursnacks en koude hartige hapjes. Een leuk hapjespakket voor 4-6 personen.

DINER

Smul van een 2CHEFS-verrassingsmenu. Met vlees of vis, vegetarisch of veganistisch: alle opties zijn bespreekbaar.

 

Aangezien we werken met lokale kleine producenten, we altijd moeten afwachten wat de jagers schieten of de vissers vangen, stellen wij aan de hand daarvan ons menu wekelijks samen. Daardoor blijft het zelfs voor ons een leuke verrassing wat we voor jullie mogen koken!

Drie gangen voor €37,50, vier gangen voor €42,50 en vijf gangen voor €46. Breid uit met een bijpassend drankarrangement voor €5,50 per persoon per gang.

DAGHAP

Een circulaire daghap vegetarisch of veganistisch (€15,00) of met vlees of vis (€18,50)

Arrangementen

Elixer binnen overview 2019.jpg
UCRO8925.JPG
Schermafbeelding 2020-09-03 om 18.54.56.
Schermafbeelding 2020-09-03 om 18.49.08.
Terras buiten afstand.jpg