Wil je met een groep langskomen bij Elixer? Wij hebben ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en diners en kunnen (kook)workshops aanbieden. Binnen hebben wij gedurende de corona maatregelen plek voor maximaal 30 gasten. We beschikken over meerdere tafel opstellingen om de perfecte setting te creëren voor een tal aan gelegenheden. Er zijn verschillende ruimtes binnen en buiten. De grote zaal verhuren we vanaf €50,- per uur met speciale tarieven op aanvraag. De kleine vergaderruimte met keuken verhuren we voor €25,- per uur.

Om een idee te krijgen wat qua eten mogelijk is kunt u de opties hieronder bekijken. Drankjes kunnen afgekocht worden in munten, met een open bar of omzetgarantie. 

GROEPEN BIJ ELIXER 

BORREL - € 15.00 p.p.
1 welkomstdrankje (met of zonder alcohol) p.p. 

2 drankjes (wijn, bier of fris) p.p.
6 hapjes p.p.

LUNCH - €25.00 p.p.

Vooraf een soepje, gevolgd door schalen met o.a. groenten uit de houtoven, salades, brood met diverse dips, onze eigen groente pickles en vleeswaren en vis. Daarna koffie en/of thee met friandises. 

SHARED DINING - € 29.50 p.p.
Eerst schalen met salades, onze groenten pickles, brood met diverse dips.

Gevolgd door schalen met groenten uit houtoven, aardappel-gratin, vis en kip (o.i.d.) uit de houtoven. 

Als nagerecht zal er taart of huisgemaakt ijs geserveerd worden.

2CHEFS 3-, 4- of 5-GANGEN VERRASSINGSMENU

3 gangen voor €32,50, 4 gangen voor €37,50 en 5 gangen voor €42,50


Laat je verrassen, door de kookkunsten van Elixers 2 chefs! Zowel, met of zonder vlees of vis, geheel vegetarisch of veganistisch: alle opties zijn bespreekbaar.

 

Aangezien we werken met lokale kleine producenten, we altijd moeten afwachten wat de jagers schieten of de vissers vangen, stellen wij aan de hand daarvan ons menu samen. Daardoor blijft het zelfs voor ons een leuke verrassing wat we voor jullie mogen koken! 

Ook bieden wij een bijpassend dranken arrangement voor €6 p.p. per gang. De rest van de drankafname geschiedt op nacalculatie, kijk verder op onze website voor de drankprijzen of om een idee te krijgen van wat en waarmee wij zoal koken.

Voorbeelden van opties met eten: