27 MAART: LENTEROAST

Om onze Texelse lenteweek feestelijk af te sluiten kun je op zondag 27 maart mee-eten van onze lenteroast. Reserveer een bordje en geniet van voorjaarslekkers van de grill: verschillende zilte lentegroenten en lamsbereidingen.

Vegetarisch €15,00

Vlees €18,50

BIOSCOOP

Elke donderdag- en zaterdagavond wordt de centrale ruimte van van LOLA omgetoverd tot hét film(t)huis van de Bijlmer. Combineer de film met een driegangendiner of een circulaire daghap en koop combiticket voor €40,00 of €22,50 (+ €3,50 voor vleessupplement)

Ga voor de filmagenda, kaartjes en meer informatie naar: bijlmerbios.com

2 EN 3 APRIL 14.00u-17.00u: Verf en Vertier

Om het terrasseizoen officieel te openen organiseren wij traditiegetrouw de PINT & PAINT. Wij stellen gereedschap, verf en bier ter beschikking en vragen in ruil daarvoor jouw handigheid en schilderkunsten. Zo hebben wij een fris gelikt terras en kun jij daar het hele zomerseizoen weer van genieten! Meld je aan bij de bar, bel (+316 21966195) of mail (post@restaurantelixer.com)!

10 APRIL: CIRCULAIRE TUINDERSDAG

De circulaire tuindersdag bestaat in elk geval uit een stekjesmarkt, de vraag Hoe maak je een zaaiplan? en workshops over oppotten en gier maken.

17 APRIL VAN 12.00u TOT 14.00u: PAASEIEREN ZOEKEN EN PAASBRUNCH

Op Eerste Paasdag kun je heerlijk komen brunchen bij Elixer. Je wordt verwelkomd met een glaasje bubbels vervolgd door een heerlijke uitgebreide brunch, uiteraard met heerlijke eitjes van onze eigen kippen. Ook aan kleintjes wordt gedacht. Zij krijgen ook een leuk welkomstdrankje, kunnen meesmullen van de brunch en ze kunnen buiten gaan speuren naar verstopte eieren.

 

 Reserveer je brunchbord door te bellen of te mailen. €25,00 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen.

18 APRIL 13.00u: PAASBRUNCH EN FILM

Op Tweede Paasdag kun je vanaf 13.00u bij Elixer brunchen. Geniet van eitjes, een soepje en ander lekkers onder de boom en ga in gesprek met regisseur Agnes de Ruiter. 

De film,
Boom in Amsterdam, met bomen in de hoofdrol –waaronder de ‘Boom die alles zag’– sluit aan bij de noodzaak van meer blijvende aandacht voor de boom in ons leefklimaat. Verassende verhalen van stadsbewoners, schrijvers en wetenschappers over de betekenis en het belang van bomen vastgelegd op film. De film het beeld van een boom als straatmeubilair waar je je fiets aan vast zet en voor mannen in hoge nood blijvend veranderen.

Koop een bordje voor de brunch en een filmkaartje via Bijlmerbios.com voor maar €22,50.

20 APRIL 20.00u: PUBQUIZ

Kom pubquizen bij de leukste pubquiz van Amsterdam Zuidoost! Elke derde woensdag van de maand organiseert Elixer een pubquiz. We vinden het gezellig als je van tevoren een hapje komt eten in het restaurant. Houd voor het menu en de daghap onze instagrampagina in de gaten!

Een team bestaat uit maximaal vijf personen. Meld je aan door te bellen of te mailen, en vergeet niet een leuke teamnaam te bedenken!