BINNENKORT: FIRST DATES BIJ ELIXER

Zodra er meer bekend is over de exacte corona regels kun je reserveren voor een First Date bij Elixer! Wij serveren je First Dates in de Bijlmer maar dan zonder camera's. Heeft het isolement je gek gemaakt? Wil je iemand ontmoeten? Om je hobby mee te delen, een nieuwe zakelijke partner, gewoon om mee te kletsen of ga je toch voor de romantiek? Vul onze vragenlijst in en wij gaan ons uiterste best doen om de mooiste koppels te vormen. Waarna jullie onder het genot van een 2-gangen verrassingsmenu elkaar kunnen leren kennen. De vragenlijst vind je binnenkort hieronder! 

 

De date is inclusief 2-gangen verrassingsmenu en die kost €25,-

De dates vinden plaats in de volgende tijdsblokken:

18:00 - 20:00

20:00 - 22:00

MAANDELIJKSE CIRCULAIRE RUILMARKT

Wij geloven dat alles een tweede leven verdient, weggooien kan altijd nog. Daarom organiseren wij elke maand een circulaire ruilmarkt met wisselend thema! De overgebleven spullen brengen we naar een goed doel.

 

1. Breng de spullen die je niet meer gebruikt, die binnen het aankomende thema passen. Dit kan vanaf een week op voorhand.

 

2. Je ontvangt ruilmunten ter waarde van je ingeleverde spullen. Wij bepalen de waarde!

 

3. Met de munten kun je 'nieuwe' spulletjes mee naar huis nemen. De munten blijven ook geldig op volgende edities.

AANKOMENDE EDITIES:

Een nader te bepalen zondag: Kloffie per KG

MAANDELIJKSE HEEL BIJLMER BAKT

Elke maand een baksessie met wisselend thema! 

Om de buurt te verbinden stellen wij onze keuken beschikbaar en vullen deze met de benodigde ingrediënten. Zodat buurtgenoten, zowel jong als oud, samen op bakavontuur kunnen gaan! Waar je recepten kan wisselen, elkaar beter leren kennen en je bakresultaten samen op kan peuzelen of als kado geven aan die ene buurman of vrouw die er niet bij kon zijn. 

AANKOMENDE EDITIES:

Een nader te bepalen zondag: Luchtig

HEB JE EEN IDEE VOOR EEN THEMA?
Laat het weten via: post@restaurantelixer.com


*Kinderen <12 bakken samen met ouders!