18/04 FIRST DATES BIJ ELIXER

Wij serveren je First Dates in de Bijlmer maar dan zonder camera's. Wil je iemand ontmoeten? Om je hobby mee te delen, een nieuwe zakelijke partner, gewoon om mee te kletsen of ga je toch voor de romantiek? Vul onze vragenlijst in en wij gaan ons uiterste best doen om de mooiste koppels te vormen. Waarna jullie onder het genot van een 2-gangen verrassingsmenu elkaar kunnen leren kennen. De vragenlijst vind je vanaf 14 februari hier op de website. 

 

De date is inclusief 2-gangen verrassingsmenu en die kost €25,-

De dates vinden plaats in de volgende tijdsblokken:

12:00 - 14:00

16:00 - 18:00

18:00 - 20:00

20:00 - 22:00

 

Geen zin in een date, maar wel in Elixer?

Kom dan langs bij Heel Bijlmer Bakt: Hartjes van 14:00 - 16:00 Om de buurt te verbinden stellen wij onze keuken beschikbaar en vullen deze met de benodigde ingrediënten. Zodat buurtgenoten, zowel jong als oud, klunzig en kundig samen op bakavontuur kunnen gaan! Waar je recepten kan wisselen, elkaar beter leren kennen en je bakresultaten vervolgens uit kunt delen in de buurt.

 

Ter afsluiting van First Dates bij Elixer organiseren wij van 22:00 tot 02:00 een heus bal: First Dates Le Bal. Dans de zenuwen eraf, ontlaad met een pilsje of drink de moed bij elkaar voor het plannen van een volgende date.

 

Le Bal is gratis, iedereen is welkom ook als je niet hebt deelgenomen aan de First Dates

MAANDELIJKSE HEEL BIJLMER BAKT

Elke maand een baksessie met wisselend thema! 

Om de buurt te verbinden stellen wij onze keuken beschikbaar en vullen deze met de benodigde ingrediënten. Zodat buurtgenoten, zowel jong als oud, samen op bakavontuur kunnen gaan! Waar je recepten kan wisselen, elkaar beter leren kennen en je bakresultaten samen op kan peuzelen of als kado geven aan die ene buurman of vrouw die er niet bij kon zijn. 

AANKOMENDE EDITIES:

Een nader te bepalen zondag: Luchtig

Zaterdag 18 april     14:00 - 16:00: Hartjes

HEB JE EEN IDEE VOOR EEN THEMA?
Laat het weten via: post@restaurantelixer.com


*Kinderen <12 bakken samen met ouders!

MAANDELIJKSE CIRCULAIRE RUILMARKT

Wij geloven dat alles een tweede leven verdient, weggooien kan altijd nog. Daarom organiseren wij elke maand een circulaire ruilmarkt met wisselend thema! De overgebleven spullen brengen we naar een goed doel.

 

1. Breng de spullen die je niet meer gebruikt, die binnen het aankomende thema passen. Dit kan vanaf een week op voorhand.

 

2. Je ontvangt ruilmunten ter waarde van je ingeleverde spullen. Wij bepalen de waarde!

 

3. Met de munten kun je 'nieuwe' spulletjes mee naar huis nemen. De munten blijven ook geldig op volgende edities.

AANKOMENDE EDITIES:

Een nader te bepalen zondag: Kloffie per KG