Momenteel zijn wij tijdelijk een quarantaine kookwinkel in plaats van een restaurant. Kijk op de pagina voor thuis naar ons aanbod! 

CIRCULAIRE AFVAL WEEK / VERPLAATST NAAR NADER TE BEPALEN DATUM± 

Circulariteit is voor Elixer erg belangrijk. Ons nieuwe speerpunt daarin is de verwerking van afval. Op onze weg naar een volledig circulaire afvalverwerking betrekken wij graag de buurt. Eerder hebben wij al een wormenbak geplaatst, waar men zich overigens nogsteeds bij kan aansluiten. Nu komt daar ook een frituurvet-punt bij en hopelijk in de toekomst een plastic-punt.

Om de buurt en vooral de kinderen het belang hiervan mee te geven kan je in de herfstvakantie elke dag langskomen voor vragen/ideeën of meer informatie met betrekking tot onze plannen en daarnaast organiseren wij dan elke dag tussen 14u - 16u een speciaal programma, waarvan sommige onderdelen ook leuk voor kids. Op deze FB-pagina komt binnenkort meer info over het programma per dag.

 

Woe: Bordspellendag
Don: Kinder Repair Cafe
Vrij: Workshop koken met restjes
Zat: Kinderboekenruil
Zon: Circulair Knutselen

MAANDELIJKSE CIRCULAIRE RUILMARKT

Wij geloven dat alles een tweede leven verdient, weggooien kan altijd nog. Daarom organiseren wij elke maand een circulaire ruilmarkt met wisselend thema! De overgebleven spullen brengen we naar een goed doel.

 

1. Breng de spullen die je niet meer gebruikt, die binnen het aankomende thema passen. Dit kan vanaf een week op voorhand.

 

2. Je ontvangt ruilmunten ter waarde van je ingeleverde spullen. Wij bepalen de waarde!

 

3. Met de munten kun je 'nieuwe' spulletjes mee naar huis nemen. De munten blijven ook geldig op volgende edities.

AANKOMENDE EDITIES:

t.b.a.: Kinderboekenruil

MAANDELIJKSE HEEL BIJLMER BAKT

Elke maand een baksessie met wisselend thema! 

Om de buurt te verbinden stellen wij onze keuken beschikbaar en vullen deze met de benodigde ingrediënten. Zodat buurtgenoten, zowel jong als oud, samen op bakavontuur kunnen gaan! Waar je recepten kan wisselen, elkaar beter leren kennen en je bakresultaten samen op kan peuzelen of als kado geven aan die ene buurman of vrouw die er niet bij kon zijn. 

AANKOMENDE EDITIES:

t.b.a.: Koken met restjes

HEB JE EEN IDEE VOOR EEN THEMA?
Laat het weten via: post@restaurantelixer.com


*Kinderen <12 bakken samen met ouders!