FIRST DATES BIJ ELIXER

Wij serveren je First Dates in de Bijlmer maar dan zonder camera's. Heeft het isolement je gek gemaakt? Heb je huidhonger? Wil je iemand ontmoeten? Om je hobby mee te delen, een nieuwe zakelijke partner, gewoon om mee te kletsen of ga je toch voor de romantiek? Vul onze vragenlijst in en wij gaan ons uiterste best doen om de mooiste koppels te vormen. Waarna jullie onder het genot van een 3-gangen menu elkaar kunnen leren kennen.

 

De date is inclusief verrassingsmenu en die kost €25,-​

 

De dates vinden plaats om de week op zaterdag vanaf 19u.

De eerstvolgende data zijn: 18/07, 01/08 & 22/08

MAANDELIJKSE CIRCULAIRE RUILMARKT

Wij geloven dat alles een tweede leven verdient, weggooien kan altijd nog. Daarom organiseren wij elke maand een circulaire ruilmarkt met wisselend thema! De overgebleven spullen brengen we naar een goed doel.

 

1. Breng de spullen die je niet meer gebruikt, die binnen het aankomende thema passen. Dit kan vanaf een week op voorhand.

 

2. Je ontvangt ruilmunten ter waarde van je ingeleverde spullen. Wij bepalen de waarde!

 

3. Met de munten kun je 'nieuwe' spulletjes mee naar huis nemen. De munten blijven ook geldig op volgende edities.

AANKOMENDE EDITIES:

09 augustus: Sport & Spel 

KLIEKJESDAG 19 JULI

Om de restjes op te maken voordat Team Elixer op zomervakantie gaat organiseren we op zondag 19 juli een kliekjesdag. Vanaf 19u serveren wij een kliekjesbuffet, voor €16,50 schep je je bordje zo vaak vol als je wilt en kunt! 

BUURTONTBIJT 13 SEPTEMBER

Ter ere van het éénjarig bestaan van Lola Buitenpost (het gebouw waar Elixer zich in huist) organiseren wij net als bij de opening vorig jaar een buurtontbijt! Meer info volgt later! 

MAANDELIJKSE HEEL BIJLMER BAKT

Elke maand een baksessie met wisselend thema! 

Om de buurt te verbinden stellen wij onze keuken beschikbaar en vullen deze met de benodigde ingrediënten. Zodat buurtgenoten, zowel jong als oud, samen op bakavontuur kunnen gaan! Waar je recepten kan wisselen, elkaar beter leren kennen en je bakresultaten samen op kan peuzelen of als kado geven aan die ene buurman of vrouw die er niet bij kon zijn. 

AANKOMENDE EDITIES:

30 augustus: Bramen jam & taart

HEB JE EEN IDEE VOOR EEN THEMA?
Laat het weten via: post@restaurantelixer.com


*Kinderen <12 bakken samen met ouders!