MAANDELIJKSE HEEL BIJLMER BAKT

Elke maand een baksessie met wisselend thema! 

Om de buurt te verbinden stellen wij onze keuken beschikbaar en vullen deze met de benodigde ingrediënten. Zodat buurtgenoten, zowel jong als oud, samen op bakavontuur kunnen gaan! Waar je recepten kan wisselen, elkaar beter leren kennen en je bakresultaten samen op kan peuzelen of als kado geven aan die ene buurman of vrouw die er niet bij kon zijn. 

AANKOMENDE EDITIES:

25 september Koken in de Voorbeeldige Voedseltuin 

HEB JE EEN IDEE VOOR EEN THEMA?
Laat het weten via: post@restaurantelixer.com


*Kinderen <12 bakken samen met ouders!

GRATIS BUURT ONTBIJT 19 september

Het gebouw waar wij ons in huizen: Lola Buitenpost bestaat op zondag 19 september precies twee jaar! Om dat te vieren organiseren we bij Elixer, inmiddels traditie getrouw, samen met medegebruikers van Lola buitenpost net als vorig jaar weer een gratis buurtontbijt. Van 11:00 - 13:00.

 

Dit maal zal het ontbijt in de net nieuw erbij gekomen Voorbeeldige Voedseltuin plaatsvinden.

 

Wil jij daar ook bij zijn? Kom dan even langs en meld je aan bij de bar voor vrijdag 17 september

Heb je een leuk idee voor bij het ontbijt of wil je helpen? Laat het ons weten!

ZUID OOG(S)T FESTIJN 25 september

Op zaterdag 25 september is het op de Egeldonk tijd voor een oogst festijn. De voorbeeldige voedseltuin en Elixer slaan de handen in een met groen initiatieven uit de buurt en onze vaste leveranciers! Gezamenlijk bundelen we onze oogst, kennis en specialiteiten voor een mooi programma met bijvoorbeeld: Een bierproeverij van onze brouwer Gulpener en groene workshops in de tuin. De koks koken de hele dag door heerlijk eten van overschotten uit onze en andere tuinen en het bier vloeit rijkelijk uit de taps. Dansen op tafel mag voor deze keer.