top of page
Elixer - Blauw.png

Valentijn en Eva koken bourgondisch: groenten spelen hierin de hoofdrol. In lijn met ons interieur en exterieur, is alles uit de keuken ook huisgemaakt. Door groenten uit eigen tuin in het restaurant te verwerken, willen we onze gasten op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de korte keten. Al onze vis komt via Nederlandse vissers uit de Noordzee bij ons terecht, vlees is zoveel mogelijk wild of anders biologisch. Voor de kennismaking met de korte keten is de gastvrijheid en behulpzaamheid van onze bediening onmisbaar. Zij staan je graag te woord voor meer informatie over het menu, onze werkwijze en meer. 

ONS ETEN

Op basis van wat er in het seizoen is en de aanvoer van onze leveranciers bedenken Eva en Valentijn elke week een nieuw verrassingsmenu. Ook de lunchkaart wisselt wekelijks, maar bevat altijd verschillende broodjes, een eiergerecht, een warme maaltijd en soep. Onze taartvitrine is altijd gevuld met wisselend huisgemaakt lekkers: appeltaart, cheesecake, sinaasappel-olijfolietaart en meer! Onze flatbreadchips komt standaard bij je eerste drankje en Eva’s ijs is een zomers hoogtepunt voor velen.

 

Als je komt eten, dan vinden wij het leuk om je te verrassen, zowel tijdens de lunch als het diner. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen en allergieën! Wil je liever niet worden verrast? Dan hebben we ook een menukaart met vaste en wekelijks wisselende gerechten. 

IMG_1994.HEIC
Valentijn & Eva.jpg
ONZE DRANKEN

De bar is goedgevuld. Je zult nooit naast onze huisgemaakte hibuscuspunch of limonade grijpen. Elixer Ale is ons huisbier en komt van Gulpener en we maken ons eigen Elixerbitter. We hebben lekkere huiswijnen en daarnaast een uitgebreide wijnkaart met aandacht voor bijzondere wijnen. Onze likeuren en sterke dranken komen van Zuidam, een Nederlandse ambachtelijke distilleerderij.

CIRCULARITEIT

Circulariteit in het restaurant vertaalt zich in het verwerken van tuindersoverschot van balkonboeren uit de buurt, maar ook het inmaken van groenteoverschot uit de tuin of het drogen van producten. Daarnaast  verwerken we etensresten op onze composthoop. 

EEN IMPRESSIE VAN HET VERRASSINGSMENU
DE VASTE KAART
EEN IMPRESSIE VAN HET LUNCHMENU
Kopie van Kleine vaste menukaart - zomer 2024 (2)-1 (gesleept).tiff
1.png
EEN IMPRESSIE VAN DE ZOETIGHEDEN
2.png
Ontwerp zonder titel.png
DRANK & BORRELKAART
Zomerkaart (drank) 2024 - NED2.png
Zomerkaart (drank) 2024 - NED1.png
menukaart
bottom of page