Je bent bij ons welkom als jij en je huishouden gezond zijn. Bij aankomst graag eerst melden bij de gastvrouw of heer. Reserveren voor eten kan per telefoon of door hieronder een tafel te reserveren. Andere vragen of wensen, geef ons een belletje! Reserveren kan tot 6 personen, ben je met meer? Bel dan eventjes!

Je kunt enkel reserveren voor ons verrassingsmenu of om a la carte te eten. Voor een drankje ben je ook van harte welkom, maar dan reserveer je niet van te voren maar ter plekke. We hebben dan bijna altijd ruim en gezellig plek op het terras en anders zeker op het aangrenzende veld. We hebben picknickkleedjes te leen voor op het gras. 

Wil je reserveren voor de dag zelf? Ook dan graag bellen!

Andere wensen?

Wil je alleen een drankje doen? Wil je liever iets meenemen voor thuis, of wil je de bestelling graag mee in een picknick mand? Ook dat is allemaal mogelijk! 

Feestje? Met meer dan 6?

 

Je kunt bij Elixer ook je verjaardag houden of vieren wat er te vieren valt. En hoe je het wilt vieren is aan jou!

Een borrel met een taartje, wij steken er met liefde een kaarsje in! Uitgebreid dineren met de familie, wij zorgen dat jullie je bij ons helemaal thuisvoelen. Gezellig (bord)spelletjes spelen met wat vrienden? Shotjes en zitplaatsen genoeg, en als het rustig is na tienen kunnen de muziekverzoekjes doorkomen!