Momenteel zijn wij tijdelijk een quarantaine kookwinkel in plaats van een restaurant. Kijk op de pagina voor thuis naar ons aanbod! 

Je bent bij ons welkom als jij en je huishouden gezond zijn. Bij aankomst graag eerst melden bij de gastvrouw of heer. Reserveren kan per telefoon of door hieronder een tafel te reserveren. Andere vragen of wensen, geef ons een belletje!

Je kunt reserveren voor ons 4-gangen verrassingsmenu voor €39,50. We houden uiteraard rekening met uw dieetwensen! Je krijgt dan van ons een mooi plekje in ons restaurant gedeelte. Voor á la cart of een drankje ben je ook van harte welkom, maar kunnen we niet altijd een van onze schaarse plekjes in het restaurant gedeelte geven. We hebben wel ruim en gezellig plek elders in de aansluitende ruimtes. Wilt u het menu? Laat dit dan weten onder speciale wensen!

Andere wensen?

Wil je alleen een drankje doen? Wil je liever iets meenemen voor thuis, of wil je de bestelling graag mee in een picknick mand? Ook dat is allemaal mogelijk! 

HELAAS NU EVEN NIET Feestje? Met meer dan 6?

 

Ben je met meer dan 6? Past het niet meer thuis? Je kunt bij Elixer ook je verjaardag houden of vieren wat er te vieren valt. En hoe je het wilt vieren is aan jou!

Een borrel met een taartje, wij steken er met liefde een kaarsje in! Uitgebreid dineren met de familie, wij zorgen dat jullie je bij ons helemaal thuisvoelen. Gezellig (bord)spelletjes spelen met wat vrienden? Shotjes en zitplaatsen genoeg, en als het rustig is na tienen kunnen de muziekverzoekjes doorkomen!