top of page
Elixer - Paars.png
ELKE MAAND PUBQUIZ

Elke derde woensdag van de maand kun je bij Elixer pubquizen! Iedere editie verzinnen we een leuke themaronde, houdt onze sociale media in de gaten voor updates!

Aanmelden voor de komende editie? Schrijf je in per mail!

Pubquizpost algemeen 3.png
ELKE WEEK FILM IN DE BIJLMERBIOS

Elke donderdag- en zaterdagavond wordt de centrale ruimte van van LOLA omgetoverd tot hét film(t)huis van de Bijlmer. Combineer de film met een driegangendiner of een circulaire daghap en koop combiticket voor €40,00 of €22,50 (+ €3,50 voor vleessupplement)

Ga voor de filmagenda en informatie naar: bijlmerbios.com.

Elixer onderhoudt een brede buurtagenda die aansluit bij onze sociale en duurzame doelstelling. Samen met buurtgenoten organiseren we jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de circulaire tuindersdag, een kliekjesdag, het Zuidoost-oogstfeest en het buurtontbijt. Heb je een programma-idee dat bij ons past en ben je op zoek naar een partner? Wij staan altijd open voor samenwerking! 

Daarnaast kun je bij ons terecht voor thema- en dansavonden, workshops en is er elke maand een pubquiz! Het restaurant, de tuin of de centrale ruimte in LolaBuitenpost stellen we beschikbaar voor besloten vergaderingen, educatieve bijeenkomsten, presentaties of feesten. Wil je iets bij ons organiseren, bekijk dan de pagina ‘verhuur’.  

Voor ons programma kun je terecht op onze sociale media of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief! 

bottom of page