top of page
Elixer - Oranje.png
OOGSTOVERSCHOT
Foto 03-03-2023 om 16.27.jpg
ELIXERS RUILMUNTEN
IMG_0926_edited.jpg
SPELLENKAST
B3731B9E-9DC9-4914-A6BD-375ADE72E511_1_105_c.jpeg

Om ons motto kracht bij te zetten hebben we verschillende circulaire initiatieven. Bij Elixer kun je doneren, ruilen en lenen. Wij geloven dat alles een nieuw leven verdient: meubels en pannen die elders stonden te verstoffen of overbodig waren, vinden bij ons weer leven. In de tuin hebben we een buurtschuur vol tuingereedschap. Wil je thuis aan de slag, maar heb je het benodigde gereedschap niet? Je kunt het bij ons lenen. We hebben een spellenkast. In de zomer kun je hier buitenspeelgoed lenen en in de winter toveren wij hem om tot bordspellenkast, zodat je gezellig bij ons binnen een spelletje kunt doen. 

 

Ben je een (balkon)tuinder met groentenoverschotten? Wij verwerken met liefde jouw groenten in ons chefsmenu. Neem je iets uit onze kinderboeken-ruilkast mee naar huis? Zorg dan dat er iets leuks voor in de plaats komt, zo blijft de boekenkast vol en is er voor ieder wat wils.  

 

Aangezien we binnenkort gaan verhuizen, zijn we op zoek naar allerhande gebruiksgoederen. Heb jij meubilair, servies, spelletjes, boeken of andere gebruiksgoederen over? Stuur ons een foto en wij kijken of we er een bestemming voor hebben of kunnen vinden. 

 

Kom je iets lenen of ruilen? Meld je dan bij de bar! Voor ruilhandel bepalen wij de waarde. Uiteraard ben je welkom om voor elk van onze initiatieven een donatie te doen. 

bottom of page