top of page
Korte Keten logo.png

Bij Elixer kun je doneren, ruilen en lenen en tevens zijn wij een hub voor de korte keten. Wij geloven dat alles een nieuw leven verdient: meubels en pannen die elders stonden te verstoffen of overbodig waren, vinden bij ons weer leven. In de tuin hebben we een buurtschuur vol tuingereedschap. Wil je thuis aan de slag, maar heb je het benodigde gereedschap niet? Je kunt het bij ons lenen. We hebben een spellenkast. In de zomer kun je hier buitenspeelgoed lenen en in de winter toveren wij hem om tot bordspellenkast, zodat je gezellig bij ons binnen een spelletje kunt doen. Elke vrijdag zijn wij de plek voor verse groentes voor thuis van Stadsboerderij Groenhartig en Noordzeevis van Woordvis.

 

Ben je een (balkon)tuinder met groentenoverschotten? Wij verwerken met liefde jouw groenten in ons chefsmenu. Neem je iets uit onze kinderboeken-ruilkast mee naar huis? Zorg dan dat er iets leuks voor in de plaats komt, zo blijft de boekenkast vol en is er voor ieder wat wils.  

 

Kom je iets lenen of ruilen? Meld je dan bij de bar! Voor ruilhandel bepalen wij de waarde. Uiteraard ben je welkom om voor elk van onze initiatieven een donatie te doen. 

Ook kun je elke vrijdag een pakket van Groenhartig met verse ecologisch geteelde groenten, kruiden en fruit ophalen bij ons. 

 

Het wekelijkse zomer-groentenabonnement gaat bijna van start en duurt 30 weken van de eerste week van mei tot de laatste week van november. Je kan op elk moment van het jaar een Groenhartig groentepakket starten. Je betaalt gewoon het bedrag voor het aantal overgebleven pakketten in dat huidige seizoen.

 

Individueel zomerpakket
* 6-8 soorten groenten, kruiden en af en toe paddenstoelen of fruit
* Voor een week voor 1 persoon (of 3-5 maaltijden voor 2 personen)
* €22,50 per week 

Gezinszomerpakket
* 7-9 soorten groenten, kruiden en af en toe paddenstoelen of fruit
* Voor 4 tot 5 maaltijden voor een stel of klein gezin
* €33 per week 
 

Meer info en abonneren kan op:
https://groen-hartig.nl/abonnement

OOGSTOVERSCHOT
Foto 03-03-2023 om 16.27.jpg
ELIXERS RUILMUNTEN
IMG_0926_edited.jpg
SPELLENKAST
B3731B9E-9DC9-4914-A6BD-375ADE72E511_1_105_c.jpeg
bottom of page